Tunnelmia Bonesin pressitilaisuudesta

Tunnelmia Bonesin pressitilaisuudesta 5.00/5 (100.00%) 1 arvio[ta]Bones (entinen Tres Bones, Annankatu 6, Helsinki) on uudistunut kesän aikana, ja palvelee asiakkaittaan nyt entistä selkeämmällä konseptilla. Nykyisin ravintola onkin enemmän ”baari” ja kohtaamispaikka, josta saa hyvää ruokaa. Toteutuksen takana on tapahtuma- ja suunnittelutoimisto Hei Helsinki, jonka kautta saimme kutsun herkulliseen pressitilaisuuteen maistelemaan uutta menua.

Kesän aikana ravintola on saanut uudistetun ulkoasun ja sen nimi on lyhentynyt Bonesiksi. Muutoksia tilan suhteen oli havaittavissa erityisesti viherseinässä, jonka on toteuttanut Greenhousen Oula, sekä arkkitehtuurisesti kiehtovassa puisessa baaritiskissä, jonka on taiteillut Woodsaverin Einari. Eettisyys ja ekologisuus näkyvätkin uudistuneessa paikassa entistä enemmän.

Makumatkalle kutsutut bloggaajat saivat tutustua pressitilaisuuden aikana baarin uutuustuotteisiin, kuten smoothieihin, leipiin, burgereihin, shotteihin ja tietysti suussa sulaviin jälkkäreihin. Ja täytyy kyllä myöntää, että Bonesin keittiöjengi osasi todellakin asiansa – tätä paikkaa voin yhä lämmöllä suositella muillekin herkkusuille, kuten aiemminkin.

Saimme kunnian tavata tilaisuudessa myös itse ravintolan isännän, Tapio Kuusakosken, johon oli ilo tutustua. Lisäksi vaihdoimme rennon livemusiikin säestämänä muutaman sanan kokin kanssa ja tutustuimme muihin bloggaajiin. Kiitos vielä Hei Helsingin Leenalle kutsusta ja Beach House Kitchenin Heli-Hannelelle juttuseurasta!

Loading Facebook Comments ...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>