Jymy – suomalainen luomujäätelö

Jymy – suomalainen luomujäätelö 5.00/5 (100.00%) 7 arvio[ta]

Tänään löytyi superherkku lähikaupasta Iso-Roobertinkadulta, nimittäin uusi suomalainen luomujäätelö nimeltä Jymy. Tämä Jyrki Sukulan lempinimestä nimensä saanut kylmä jälkiruoka oli mitä mielettömin makuelämys – liioittelematta. Testiin pääsi mauista maitokahvi, joka lunasti lupauksensa ja maistui todellakin aidolta kahvilta. Jäätelön vastalypsetty maito tulee Vennan Luomutilalta, ja jäätelön valmistuksen takana on Suomisen Maito Oy.

Maku oli myös erittäin täyteläinen, ja mielestäni parempi kuin kilpailijoidensa vastaavat. Tuli aivan lapsuus mieleen, kun kirmasin aina Stockmannin Pappagallo-tiskille ostamaan kahvijäätelöä… ja tätä kun ei enää saa, edes ruokakauppojen pakastehyllyiltä. Vastaavanoloinen haastaja löytyy 3 Kaverin Juhla Mokka -kahvijäätelöstä, joskin mielestäni Jymy vie tästä voiton kermaisuutensa ja suussasulavan rakenteensa vuoksi.

Paljon tsemppiä Jymylle – toivottavasti valikoima laajenee makujensa puolesta entisestään! Tällä hetkellä lähimarketin valikoimista löytyivät maitokahvin lisäksi jo vanilja, mansikka, suklaa ja puolukka. Pieni purkki maksaa n. 4 € ja isompi n. 7 €. Siteeratakseni purkin kylkeä: ”maista niin ymmärrät, mitä vailla olet ollut”. Tämän saman väitteen allekirjoittaa myös vieressäni tällä hetkellä purkin pohjia lusikalla kaapiva jäätelön suurkuluttajaystäväni.

Loading Facebook Comments ...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>