Helsingin Meijeriliike

Anna arviosi.

Yhden miehen unelma, erottuva brändi-ilme ja maukkaat maitopohjaiset tuotteet – siinä on Helsingin meijeriliike pähkinänkuoressa. Tämä lohkeava luonnonjogurtti löytyi Helsingin Iso-Roobertinkadun K-kaupasta lounastauon aikana. Yksinkertaisen koruton design vetosi muiden värikkäiden ja toistensa kanssa melkoisen samannäköisten purnukoiden joukossa omaan estetiikan ja visuaalisuuden käsitykseeni.

Uudesta tuotelanseerauksesta kiinnostuneena, googletin asiasta lisää. Törmäsinkin HS.fin artikkeliin siitä, että insinööri nimeltään Antti Alavuotunki pystytti oman meijeriliikkeen Helsingin Viikkiin ja lähti toteuttamaan intohimoaan elintarvikebusineksessä. Suosittelen perehtymään miehen innostavaan tarinaan omien unelmien toteuttamisesta.

Ensi kerralla suuntaan katseeni juustohyllyihin ja etsin käsiini tämän pienjuustolan juustoja. Oletko sinä jo törmännyt tuotteisiin – ja jos, niin missä muodossa?

Loading Facebook Comments ...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>