Helsingin illallisravintoloita: Tres Bones ja Presto

Anna arviosi.

Pelkistetty ja nuorekas ravintola Tres Bones – nykyinen Bones – (Annankatu 6) on juuri sitä mitä kaipaat illanviettoon Helsingissä nuorekkaan seurueesi kanssa. Roban kulmilla sijaitseva Tres Bones tarjoilee kulinaarisia makuelämyksiä, kuten maissikanan rintaa maissin, chorizon ja sellerin kera sekä merellisiä herkkuja asianmukaisilla lisäkkeillä. Suuntaa tänne, jos uudet makuyhdistelmät kiinnostavat kohtuulliseen hintaan!

Presto (Eteläesplanadi 14) on italialaistyylinen ravintola Helsingin keskustassa loistosijainnilla. Listalta löytyy muun muassa maukkaita salaatteja, pastaa ja risottoja edullisesti. Miljöö on viihtyisä, ja sohvalla istuu pehmeästi mielellään pidempäänkin. Kaikki annokset olivat herkuttelijoidemme mukaan maistuvia ja paikkaa voi suositella lämpimästi muillekin! Erityisesti paksupohjainen lankkupizza aiheutti annoskateutta seurueessa, joten tätä kannattaa testata pizzanälkään.


Loading Facebook Comments ...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>